Trending News
HomeOFFтопикУникален проект за интериорен дизайн на частен самолет

Уникален проект за интериорен дизайн на частен самолет

Пътуването със самолет за неколцина е скучно, за други вълнуващо, но има и хора, за които пътуването със самолет е едно луксозно преживяване, изпълнено с големи и удобни стаи, работен кабинет и изтънчени вечери. Навярно всички от вас обичат лукса и удобствата, но хората, които са способни да платят, за да притежават самолета, който ще разгледаме в тази статия са много малко в света.

unikalen-proekt-za-interioren-dizain-na-chasten-samolet-1g

Преди да продължим с интериора на самолета, нека първо ви дадем малко информация за самия самолет. Огромната машина е модел 747-8 на Бойнг, която предлага вътрешно пространство с размери от 444 м², а интериорният дизайн е дело на компанията Greenpoint Technologies. Тук е уместно да споменем, че това пространство е частта от самолета, предназначена за превоз на пътници и не включва багажна част, пилотска кабина и други помещения. Не е изненада, че от правителството на САЩ заявиха, че възнамеряват 747-8s да бъде следващия Air Force One.

Навярно повечето от вас трудно възприемат, че това може да бъде част от интериора на един самолет, тъй като са свикнали той да изглежда като голям автобус. Тук откриваме просторен салон, обзаведен с удобна мека мебел, масички и мултимедийни системи. Няколко спални с огромни размери, меки и удобни легла и невероятна шумоизолация ще посрещнат пътуващите на борда, когато се извършва трансконтинентален полет.

Всички сме наясно, че хората способни да платят за такъв лукс работят и правят пари всяка минута. Дизайнерите на самолетния интериор са напълно наясно с това, така че са предвидили удобен и добре оборудван офис, както и възможността за трансформация на официалната трапезария в конферентна зала.

И след като видите всичко това, се надяваме следващия път, когато пътувате със самолет да не сте отчаяни от тесните седалки, газираните напитки и хъркащия пасажер седнал до вас.

unikalen-proekt-za-interioren-dizain-na-chasten-samolet-2g unikalen-proekt-za-interioren-dizain-na-chasten-samolet-3g unikalen-proekt-za-interioren-dizain-na-chasten-samolet-4gunikalen-proekt-za-interioren-dizain-na-chasten-samolet-5gunikalen-proekt-za-interioren-dizain-na-chasten-samolet-6gunikalen-proekt-za-interioren-dizain-na-chasten-samolet-7gunikalen-proekt-za-interioren-dizain-na-chasten-samolet-9gunikalen-proekt-za-interioren-dizain-na-chasten-samolet-910gunikalen-proekt-za-interioren-dizain-na-chasten-samolet-911gunikalen-proekt-za-interioren-dizain-na-chasten-samolet-912g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.