HomeOFFтопикУдивителният апартамент на тенисиста Новак Джокович в Маями

Удивителният апартамент на тенисиста Новак Джокович в Маями

Тенис звездата Новак Джокович наскоро се сдоби с нов, уникален апартамент в Маями. Говори се, че за огромното луксозно жилище сръбския тенисист заплатил цена от 9 млн. долара. Нека видим какво е получил в замяна на тази колосална сума.

Апартаментът се намира на последния етаж в уникална сграда с фасада от стълко, проектирана от известния архитект Ренцо Пиано, който е автор и на архитектурата на музея Whitney в Ню Йорк. Прекрасната сграда все още е в процес на построяване, като би тербало да бъде напълно готова още следващата година.

Апартаментът разполага с три спални и три бани, а цялата жилищна площ е заобиколен от тераси, които предлагат изумителни гледки. Интериорът на жилището ще бъде напълно съобразен с изискванията и предпочитанията на тенис легендата, а материалите, от които ще се изработва всеки един детайл ще са с доказан произход и много високо качество. Така например подовете ще са покрити с бял дъб, плотове в кухнята ще бъдат изработени от вулканичен камък, а в интериора на банята е включен висококачествен мрамор.
Новак споделя, че е бил привлечен най-вече от услугите, които сграда предлага, част от които са огромен плувен басейн, денонощен бар, спа център, фитнес и много други. Другото, което е впечатлило спортиста е панорамния изглед, който апартамента предлага и до който той ще има достъп непрекъснато.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment