Trending News
HomeАпартаментиТрудната мисия да обзаведеш и декорираш стилно студио с размер 22 м²

Трудната мисия да обзаведеш и декорираш стилно студио с размер 22 м²

Трудностите, които срещаме при ремонта и организацията на нашия малък апартамент (тип студио) са наистина много и изключително разнообразни. Един от основните проблеми при този тип жилища е техния размер и трудното постигане на нещо повече от неудобно пространство, което прилича на стая в студентско общежитие.
В статията разглеждаме интериора и добрите практики, които са приложени в едно малко студио с размер от 22 м². Разбира се, възможностите за интериорна реализация на едно такова жилище са много, но както ще видите тук, декорирането в чист скандинавски стил е основно предимство. Светлите цветове, простите декоративни елементи и семплите форми на мебелите правят мястото наистина функционално и изчистено.
Така въпреки крайно недостатъчното място, дизайнерите са успели да вместят самостоятелно легло, обособили са малка кухня, дневна зона, баня, килер и дори са намерили място за удобна кръгла маса близо до прозореца, която служи, както за хранене, така и за работа.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment