HomeДетска стаяТинейджърска спалня за мечтатели [3D проект]

Тинейджърска спалня за мечтатели [3D проект]

Проектът е за спалня, предназначена за тинейджър, който много обича предизвикателствата и пътуванията. Чрез този дизайн, неговите родители искат да му помогнат да мечтае по-смело, да учи нови неща и да остане зареден с желанието да обикаля света, опознавайки нови места.

tineidjarska-spalnq-za-mechtateli-3d-proekt-1gСпалнята е с модерен дизайн и показва някои наистина интересни и смели дизайнерски решения. В стаята е предвидено да бъдат създадени няколко зони, всяка една, от които ще покрива отделен аспект от живота на младежа.

Освен зоната за спане, която предлага голяма спалня с размери 180х200 см, в стаята откриваме мултимедиина зона с голям телевизор, аудио система и модерна видео игра, а срещу нея има и кът за сядане за двама. В другите два края на стаята забелязваме библиотека с приключенска и научнопопулярна литература и кът за четене, а на отсрещната стена – удобно бюро за учене. Към спалнята има и гардеробно помещение, което е напълно достатъчно да побере всички дрехи, обувки и рядко използвани вещи на тинейджъра.

Така разпределено, обзаведено и декорирано пространството има за цел да позволи на младежа напълно да разработи и приложи свои собствени планове и мечти, да се образова и забавлява с удоволствие.

Накрая искам да насоча вниманието ви към стената зад леглото, която е превърната във фокусна точка на стаята. На нея е нарисувана картата на света, която има за цел да взаимодейства с младия авантюрист по един интерактивен начин, като го мотивира да отбелязва всичко научено и видяно.

tineidjarska-spalnq-za-mechtateli-3d-proekt-2g tineidjarska-spalnq-za-mechtateli-3d-proekt-3g tineidjarska-spalnq-za-mechtateli-3d-proekt-4g tineidjarska-spalnq-za-mechtateli-3d-proekt-5gtineidjarska-spalnq-za-mechtateli-3d-proekt-6gtineidjarska-spalnq-za-mechtateli-3d-proekt-7gtineidjarska-spalnq-za-mechtateli-3d-proekt-8gtineidjarska-spalnq-za-mechtateli-3d-proekt-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.