HomeДетска стаяТийнейджърска Стая за Момчета

Тийнейджърска Стая за Момчета

Как трябва да декорираме и обзаведем стаята на момче тийнейджър? Честно казано това е един сложен въпрос, тъй като момчетата в тази си възраст са с доста сложен характер и бързо променят мнението си. Има някой основни неща, към който трябва да се придържаме.

Тийнейджърска Стая за Момчета

Цветовата гама задължително трябва да бъде съгласувана със самия тийнейджър. За предпочитане са типично мъжките цветове като черно, синьо, зелено и кафяво. Задължително е присъствието на занимателни предмети, съгласувани с неговите интереси- като боксова круша, компютър и телевизионна игра, макети на коли и така нататък.

Снимките, които предстои да видите са внимателно подбрани, разнообразни и пълни с вдъхновяващи идеи за дизайна на тийнейджърската стая. Споделете с нас, коя от показаните стаи ви впечатли най-много 🙂

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.