HomeАпартаментиСветъл и просторен апартамент с интересни идеи за съхранение [65 м²]

Светъл и просторен апартамент с интересни идеи за съхранение [65 м²]

В статията ще разгледаме новия интериорен дизайн на апартамент в Тел Авив, дело на архитекта Далит Лилиентал, който изцяло реконструирал жилището и напълно променил характера и настроението му, като се възползвал максимално от резмерите му – 65 м².
Апартаментът наскоро е наследен от млада семейна двойка, които чакат второто си дете. Оригиналният етажен план на жилището включвал няколко изолирани и тесни помещения, които били с наистина странна форма и липса на естествена светлина. Архитектът напълно трансформирал оформлението, премахнал вътрешните стени и създал отворена всекидневна, съчетана с трапезария и кухня.

В съответствие с желанията на клиентите си, архитектът създал огромни вградени гардероби, разположени стратегически и удобно във всяка стая. Впечатление прави и голямата система от отворени рафтове във всекидневната, която побира всички колекции с литературни и музикално произведения, които собствениците на жилищата редовно обогатяват.
Огромният прозорец, който заема цялата южна стена на жилището се грижи за безпрепятственото навлизане на изобилие от слънчева светлина, която прави помещението светло, просторно и много топло. Кухнята е светла, изглежда функционална, подредена и много чиста, благодарение на белите фасади на кухненското обзавеждане. Плъзгащата се врата, която води към детската стая прави помещението неразделна част от общото пространство, ако това е необходимо, а когато е затворена – създава усещането за изолирана зона.
Основният цвят в жилището е белият, обогатен от топлия тон на естествено дърво, идващ от пода и разнообразен от ярките цветови акценти, разпилени върху отделните мебели и аксесоари.
Разгледайте детайлните снимки, които следват, за да се запознаете с интересните детайли в жилището.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment