HomeКухняСупер модерна кухня с изчистен и елегантен дизайн

Супер модерна кухня с изчистен и елегантен дизайн

Днес ще ви покажем един хармоничен дизайн на кухня с прилежаща трапезария, който показва как модерни елементи и естествени материали могат да бъдат в невероятен синхрон. Не е чудно, че интериорът на кухнята е проектиран за и със съдействието на главен готвач, който знаел какво иска от своята кухня и с негова помощ, дизайнерите успели да създадат този модерен кухненски интериор.

super-moderna-kuhnq-s-izchisten-i-eleganten-dizain-1g

Заоблените ъгли на повечето мебели създават усещане за преливащо се пространство. Въпреки, че помещението е голямо (30 м²), дизайнерите са използвали няколко похвата за визуално увеличаване на пространството. На първо място, това е използването на белия цвят като основен за стени, тавани и голяма част от мебелите. Стаята изобилства от големи прозорци, които позволяват на слънчевата светлина да докосва всяко кътче от интериора на кухнята през целия ден. Не на последно място е наличието на много и големи огледала, които играят значителна роля във визуалното възприятие за пространство.

Най-изненадващо е присъствието на топлите дървени текстури, които заедно с гланцираните бели мебели и снежно белите стени  създават една добре балансирана модерна обстановка. Друг интересен аспект от тази модерна кухня е осветлението. То е два вида – LED осветление, което е умело прикрито и концентрирано около работните площи и една подвижна лампа Foscarini, която може да се придвижва от кухненския остров до голямата маса с едно движение.

Най-хубавото е, че докато приготвя храната, собственика на апартамента има невероятна гледка към Балтийско море, директно от кухненския си бокс. Завиждам му 🙂 !

super-moderna-kuhnq-s-izchisten-i-eleganten-dizain-2g super-moderna-kuhnq-s-izchisten-i-eleganten-dizain-3g super-moderna-kuhnq-s-izchisten-i-eleganten-dizain-4gsuper-moderna-kuhnq-s-izchisten-i-eleganten-dizain-5gsuper-moderna-kuhnq-s-izchisten-i-eleganten-dizain-6gsuper-moderna-kuhnq-s-izchisten-i-eleganten-dizain-7g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.