Trending News
HomeАпартаментиСтилен малък апартамент с интериор в черно и бяло [50 м²]

Стилен малък апартамент с интериор в черно и бяло [50 м²]

Ако трябва да бъда напълно честен, интериорите в черно и бяло не са от любимите ми, но винаги има изключения и малкия апартамен, който ще видите в тази статия е едно от тях. Жилището е с големина от 50 м² и се намира на десетия етаж в жилищна сграда в Лвов, Украйна.

При изпълнение на проекта дизайнерите от студио Formaline Architecture and Design се ръководели от два приоритета. Първият е да се създаде модерна и просторна визия на жилището с максимално ограничен бюджет, а втората е да успеят да интегрират прекрасните гледки към града в интериора на апартамента.

stilen-malak-apartament-s-interior-v-cherno-i-bqlo-50-m-1g

Другите приоритети, които повлияват на крайният резултат са желанието на собствениците да притежават повече място за съхранение, както и самостоятелен кът за спане, който да е “нещо различно” от това, което са свикнали да виждат обичайно. Ограниченият бюджет подтикнал дизайнерите да заложат на минималистичната визия с изчистените и прости линии, а черно-бялата палитра успешно създава усещания за ефирност и изисканост.

Социалната зона е съставена от кухня, трапезария и малка всекидневна, събрани  в едно помещение. Създаден е специален кът за четене в непосредствена близост до големия прозорец, където собствениците могат да се насладят на красивата гледка към града. Интересен подход е използван за разделение между кухнята и всекидневната, а именно използването на различен вид под, а интересната висящата маса е на границата между двете пространства.

Спалнята е наистина различна – тя се намира в основното помещение, но въпреки това представлява отделен обем, който може да се затваря с помощта на дървени плоскости. Интересното тук е, че леглото, също като масата за хранене е закачено с въжета, спуснати от тавана.

Въпреки оскъдното пространство и ограничения бюджет, интериорният дизайн на това жилище има какво да покаже. Смелите решения, простата цветова схема и семплата визия са само част от идеите, които може да използвате във вашите бъдещи проекти.

stilen-malak-apartament-s-interior-v-cherno-i-bqlo-50-m-2g stilen-malak-apartament-s-interior-v-cherno-i-bqlo-50-m-3g stilen-malak-apartament-s-interior-v-cherno-i-bqlo-50-m-4g stilen-malak-apartament-s-interior-v-cherno-i-bqlo-50-m-5g stilen-malak-apartament-s-interior-v-cherno-i-bqlo-50-m-6gstilen-malak-apartament-s-interior-v-cherno-i-bqlo-50-m-7gstilen-malak-apartament-s-interior-v-cherno-i-bqlo-50-m-8gstilen-malak-apartament-s-interior-v-cherno-i-bqlo-50-m-9gstilen-malak-apartament-s-interior-v-cherno-i-bqlo-50-m-910gstilen-malak-apartament-s-interior-v-cherno-i-bqlo-50-m-911gstilen-malak-apartament-s-interior-v-cherno-i-bqlo-50-m-912gstilen-malak-apartament-s-interior-v-cherno-i-bqlo-50-m-913gstilen-malak-apartament-s-interior-v-cherno-i-bqlo-50-m-914g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.