HomeАпартаментиСъвременен апартамент със семпъл интерериор в черно и бяло

Съвременен апартамент със семпъл интерериор в черно и бяло

Преди да започна да ви разказвам по-подробно за това модерно жилище, първо трябва да спомена, че интериорния дизайн и цялостното му оформление са дело на неговите собственици. Тук най-вероятно ще побързате да ме обвините в лъжа, но има и още една подробност – собствениците на апартамента са младо семейство – той е архитект, а тя интериорен дизайнер. След като изяснихме тези детайли, можем да започнем с подробности за проекта.

Жилището представлява стандартен американски апартамент с две спални, намиращ се Бостън. Семейството предвиждало малък ремонт, насочен към освежаване на интериора, смяна на някои от цветовете и други дребни детайли. След като дъщеричката им започнала да расте, собствениците решили, че на жилището му е нужна пълна промяна с реорганизация на площите и създаване на нова визия и то възможно най-скоро.

Резултатът не закъснял. Новият интериор е в модерно минималистичен стил, който предлага повече свободно място и просторна атмосфера. Проектът показва интересно интегриране на шкафове за съхранение, декорирани и превърнати в част от интериора. Впечатление прави и цветовата схема, която се свежда до черно-бели стени, разнообразени от цветните акценти, добавени от мебелите и декорациите по стените. Забелязваме и присъствието на една интересна цветна стена с геометрични принтове, която внася настроение и цвят в жилищното пространство.

За съжаление не разполагаме с изображения, показващи интериора на родителската спалня, но това, което виждаме от всекидневната, кухнята и детската стая е един добър пример за минималистичен интериор с модерно излъчване.

moderen-apartament-sas-sempal-intererior-v-cherno-i-bqlo-1g moderen-apartament-sas-sempal-intererior-v-cherno-i-bqlo-2g moderen-apartament-sas-sempal-intererior-v-cherno-i-bqlo-3g moderen-apartament-sas-sempal-intererior-v-cherno-i-bqlo-4g moderen-apartament-sas-sempal-intererior-v-cherno-i-bqlo-5g moderen-apartament-sas-sempal-intererior-v-cherno-i-bqlo-6gmoderen-apartament-sas-sempal-intererior-v-cherno-i-bqlo-7gmoderen-apartament-sas-sempal-intererior-v-cherno-i-bqlo-8gmoderen-apartament-sas-sempal-intererior-v-cherno-i-bqlo-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.