PASSWORD RESET

Блог-списание за вашия модерен дом

Съвети при избор и монтаж на шкаф за баня

0

Много хора се чудят как да процедират при обособяването и интериорното оформление на банята. Първоначално съставят някакъв идеен проект, който впоследствие става обект на промени с цел подобряване на първоначално съставената концепция.

Когато избираме мебелите, цветовете, осветлението, огледалата и други съпътстващи компоненти за банята е важно да направим комбинация, която ще допринасе за постигането на завършена обстановка. Покупката на шкафове за баня от GAUDI и техният правилен монтаж са двете неща, на които трябва да се обърне особено внимание. Можете да изберете шкафове с и без мивка, също както и от различен материал на изработка. Горни, долни и ъглови – пред вас стоят десетки решения, които чакат вашето одобрение, базирано на професионалните съвети, от които сте се възползвали.

Какъв шкаф за баня да изберем

Дошло е времето да купите подобна мебел за баня? А готови ли сте за това решение или все още има неща, които предстоят да бъдат внимателно обмислени? Трябва да знаете, че строги правила при избора на интериор за душ зона няма, защото всичко опира до индивидуалните потребности на всеки един от Вас и целите, които искате да постигнете. В магазин Гауди има модели шкафове за баня от следния вид:

  • Колони
  • Ъглови
  • Конзоли
  • По поръчка

Важно правило при избора на подобен интериорен компонент е неговото качество. Редно е то да бъде високо, за да бъде изборът ви благонадежден. Експлоатационните качества на обзавеждането в душ зоната е добре да са силно изразени, в противен случай ще ви се наложи да повторите инвестицията, което не е никак рентабилно и добре за вас във финансов план.

Какво включва монтажът му?

Ако сте решили сами да монтирате шкафа за мивка в банята, трябва да следвате някои важни насоки, които ще ви помогнат да извършите поставянето както трябва:

  • Извършете монтаж на спирателните кранове и след това фиксирайте шкафа;
  • При монтирането се съобразете с изискването горната част на избрания компонент да е на разстояние от 85 см от земята;
  • След като го позициониране с помощта на металните елементи, нивелирайте внимателно в хоризонтално положение;
  • Уплътнете фугите със силикон;
  • Ако ще има мивка към шкафа, извършете монтаж на сифона;
  • Почистете мястото.

Доста хора нямат никакъв опит с подобни занимания и предпочитат да се доверят изцяло на майстор, за който са сигурни, че ще остави след себе си отлични резултати.

Защо да се доверим на магазин Гауди?

В магазин Гауди има отлични решения, с които ще превърнете зоната за къпане в едно необикновено място, в което ежедневно да намирате уединение и условия за изпълваща сетивата релаксация. Разгледайте наличните предложения и изберете.

Остави коментар

Имейлът ви няма да бъде видим за останалите.