Trending News
HomeКъщиСъс сигурност не сте виждали подобна къща

Със сигурност не сте виждали подобна къща

Вярвате или не, къщата която ще видите в тази статия съществува и дори е отворена за посетители. Става въпрос за добре балансирана къща върху ръба на последния етаж на модерна жилищна сграда. “Висящото жилище” се намира в Калифорния на покрива на сградата “Jacobs Hall“. Проектът е разработван в продължение на цели седем години, носи името “Fallen star”  и е дело на корейския художник “Do Ho Suh“. Един от най-големите кранове в Америка е използван за повдигането на структурните елементи до върха на сградата. Къщата си има всичко – няколко стаи с класическо обзавеждане, прозорци с прекрасна градска гледна,  дори и двор градинка. Проектът е уникален и не се съмняваме, че ако бяхте в Калифорния щяхте да отидете и да го разгледате на живо.

Ако нямате възможност да отидете чак до там – ще се задоволите с няколко снимки и видео клип, който показва детайлно как къщата се е озовала на покрива на сградата.

"Висящото жилище""Висящото жилище"

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.