HomeАпартаментиПросторен апартамент с интериор в летни цветове

Просторен апартамент с интериор в летни цветове

Лятото е вече тук и през голяма част от времето ние мислим за слънчевото време, отпуските, морския бряг и още куп свежи, летни занимания и места. В този ред на мисли, от Модерен Дом решихме, че е време да ви покажем някои летни идеи за интериора и декорацията на вашия дом и като начало ще надникнем в един просторен апартамент, показващ свежи цветови комбинации, идеи за декорации и дизайнерски мебели.

prostoren-apartament-s-interior-v-letni-tsvetove-1g

Пренася ме се в слънчева Барселона, където откриваме един просторен апартамент с площ от 70 м². Най-големият плюс на жилището е неговото разположение и големият брой прозорци, с които разполага. Веднага забелязваме свежестта, която внася точно подбрания нюанс на синьото, който в съчетани с елегантността и топлината, която излъчват мебелите и елементите от естествено дърво изпълват жилището с голяма доза положителна енергия.

Вдъхновени от топлото време, дизайнерите са заложили на свежи, летни нюанси, които несъмнено са източник на добро настроение. Вече споменахме за големите прозорци и голямото количество естествена светлина, която докосва всяко кътче от интериора и съживява всеки цвят.

Както сами ще забележите, един от основните цветови акценти тук е синьото, който присъства, както върху някои стени, така и на много други места, като аксесоарите и мебелния текстил. Той създава спокойна атмосфера и средиземноморско усещане за свобода, които в съчетани с белите, сивите и меките земни тонове създават една просторна жилищна среда.

Напоследък ни прави впечатление, че става все по-модерно жилището да се разделя на две основни зони – социална и лична. И тук това е така, като социалната зона е съставена от всекидневната, кухнята и трапезария, които се намират в едно отворено пространство. Личната зона е съставена от спалното и санитарното помещение, като тук откриваме и специално отредена работна зона.

Разгледайте детайлните снимки, които показват подробности от свежия интериор на този прекрасен апартамент и селектирайте своите летни идеи.

prostoren-apartament-s-interior-v-letni-tsvetove-2g prostoren-apartament-s-interior-v-letni-tsvetove-3g prostoren-apartament-s-interior-v-letni-tsvetove-4gprostoren-apartament-s-interior-v-letni-tsvetove-5gprostoren-apartament-s-interior-v-letni-tsvetove-6gprostoren-apartament-s-interior-v-letni-tsvetove-7gprostoren-apartament-s-interior-v-letni-tsvetove-8gprostoren-apartament-s-interior-v-letni-tsvetove-9gprostoren-apartament-s-interior-v-letni-tsvetove-910gprostoren-apartament-s-interior-v-letni-tsvetove-911gprostoren-apartament-s-interior-v-letni-tsvetove-912gprostoren-apartament-s-interior-v-letni-tsvetove-913gprostoren-apartament-s-interior-v-letni-tsvetove-914gprostoren-apartament-s-interior-v-letni-tsvetove-915g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.