HomeАпартаментиПросторен апартамент с елегантен интериор в неутрални цветове

Просторен апартамент с елегантен интериор в неутрални цветове

Въпреки, че жилищата с интериори в предимно неутрални и лишени от разнообразие цветови акценти, често се смятат за скучни и еднообразни, те също могат да бъдат впечатляващи и живи. Когато дизайнерите ограничат използването на цветовете и се съсредоточат в два – три цвята с няколко нюанса, то най-често целта е постигане на изисканост и елегантност, какъвто е и случая на жилището, което ще разгледаме в този материал.

Проектът за жилището предлага предимно отворени пространства, в най-просторното, от които са поместени всекидневната, функционалната кухня и масата за хранене. В другите две обединени помещения се намират спалнята и гардеробната, която представлява отделен обем, в който можеш не само де избереш дрехите си, но и спокойно да се преоблечеш, а най-интересното е, че тук е поместено и работно бюро.

prostoren-apartament-s-eleganten-interior-v-neutralni-tsvetove-top

Визията на целия апартамент следва една концепция – семпъл дизайн, неутрална цветова гама и умела игра с светлината. Направена е една брилянтна цветова комбинация с широка гама от нюанси на няколко основни цвята, като всичко останало – текстил, естествени материали и арт елементи следват същата ограничена цветова палитра. Тя е подчертанa с избора на стилни решения за осветление, в тандем с прекрасни мебели от съвременни дизайнери.

Интериорният проект е дело на студиото Koj Design и предлага интелигентни, сложни и елегантни идеи за организиране на жизненото пространство. Разгледайте детайлните снимки, които следват и се насладете на вниманието, с което е удостоена всяка форма и извивка в този проект.

prostoren-apartament-s-eleganten-interior-v-neutralni-tsvetove-1g prostoren-apartament-s-eleganten-interior-v-neutralni-tsvetove-2g prostoren-apartament-s-eleganten-interior-v-neutralni-tsvetove-3gprostoren-apartament-s-eleganten-interior-v-neutralni-tsvetove-4gprostoren-apartament-s-eleganten-interior-v-neutralni-tsvetove-5gprostoren-apartament-s-eleganten-interior-v-neutralni-tsvetove-6gprostoren-apartament-s-eleganten-interior-v-neutralni-tsvetove-7gprostoren-apartament-s-eleganten-interior-v-neutralni-tsvetove-8gprostoren-apartament-s-eleganten-interior-v-neutralni-tsvetove-9g
prostoren-apartament-s-eleganten-interior-v-neutralni-tsvetove-910g

prostoren-apartament-s-eleganten-interior-v-neutralni-tsvetove-911g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.