HomeАпартаментиПроект, зареден с много емоции, отличаващ се дизайн и професионализъм от Монблан Дизайн

Проект, зареден с много емоции, отличаващ се дизайн и професионализъм от Монблан Дизайн

Днес в Модерен дом ви представяме проект от Монблан Дизайн, който е зареден с много емоции, отличаващ се дизайн и професионализъм.

От екипа на Монблан Дизйна споделят:

Разполагахме с доста ограничена площ, на която успяхме да разпределим дневно пространство с кухня и коридор, две юношески стаи, спалня, баня и WC. Благодарим на Екостил Варна ЕООД за качествения ремонт, както и на Мебели Грудев за прецизно изработените мебели. Красивите мокри помещения и подовете от гранитогрес са дело на Hristiyan Mankovski.

Споделете в коментар под статията, дали този страхотен интериор ви харесва.

 

 

Присъединете се към нашата фейсбук група Модерен дом

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Comments
  • Im impressed by the way you embraced this subject. It really is not usually I come across a website with winning articles like yours. I will bookmark your feed to stay up to date along with your upcoming updates.Like it and do preserve up the solid work.

    July 15, 2022

Leave A Comment