HomeКухняПроект за интериор на кухня с трапезария и балкон

Проект за интериор на кухня с трапезария и балкон

Както многократно вече сме споменавали, интериорът в кухнята с трапезария трябва да бъде максимално удобен, тъй като това е стаята, в която прекарваме голяма част от времето си готвейки, вечеряйки и прочие. Освен удобен обаче, интериорът в кухнята трябва да е и красив, така че да му се радваме дълго време.

За да се постигне баланс между двете, трябва да се действа с голямо внимание и да бъдат направени точните компромиси. Още по-трудно става, когато в интериора на кухнята, включим и прилежащия й балкон. Нека видим един такъв проект, който ще ви изненада със сполучливия си краен резултат.

proekt-za-interior-na-kuhnq-s-trapezariq-i-balkon-1g

Интериорът на кухнята е модерен, работните площи са добре разпределени, осветлението е балансирано между концентрирана светлина и приглушена такава, идваща от скритото LED осветление. Преобладаващите цветове са бялото и сивото, както и естествения кафяв цвят на дървото, с което е покрит пода и някой от мебелите.

Мястото отредено за хранене се намира срещу кухненския бокс. Не заема много място, но и не предлага достатъчно места за сядане. Също добре осветено от четири лампиона на стената, както и от централен полилей над масата. Телевизорът е разположен на стената, което според нас не е много удобно, но тъй като няма друго подходящо място можем да кажем, че е приемлив вариант.

Терасата е вградена в интериора на кухнята, като са премахнати вратата и прозореца. Мястото е превърнато в кът за почивка, много подходящо за сутрешно кафе или чаша вино, късно вечер. И тук, както и при трапезарията откриваме текстил в тюркоазен цвят, което раздвижва иначе монотонния интериор.

proekt-za-interior-na-kuhnq-s-trapezariq-i-balkon-2g proekt-za-interior-na-kuhnq-s-trapezariq-i-balkon-3g proekt-za-interior-na-kuhnq-s-trapezariq-i-balkon-4gproekt-za-interior-na-kuhnq-s-trapezariq-i-balkon-5gproekt-za-interior-na-kuhnq-s-trapezariq-i-balkon-6gproekt-za-interior-na-kuhnq-s-trapezariq-i-balkon-7gproekt-za-interior-na-kuhnq-s-trapezariq-i-balkon-8g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.