HomeДетска стаяПроект за детска стая с функционален и цветен интериор

Проект за детска стая с функционален и цветен интериор

Детската стая, за която е предназначен този проект е тъмна и не много приветлива. Идеята и основна задача на проекта е да направи детската спалня едно светло и удобно място за игри, учене и почивка. Благодарение на разширения прозорец се предвижда в стаята да навлиза много слънчева светлина, която е жизнено важна за всяко дете.

Цветовата палитра е съсредоточена в свежи и живи цветове, свързани с природата. Открояват се жълто-оранжевите тонове, зеленият цвят (наподобяващ свежа трева), а изборът на тапети, наподобяващи стара тухлена зидария, допълва естествената тема на стаята.

proekt-za-detska-staq-s-funktsionalen-i-tsveten-interior-2g

Детската стая е предназначена за семейство с едно десетгодишно дете, което има планове за още едно. Това оказва влияние върху изискванията за интериор на бъдещата детска стая. Освен всичко тя трябва да има възможност за промяна, която да осигурява място за още едно дете.

Дизайнерите създали основната визия на детската стая, като към нея прибавили няколко скици с възможните комбинации за реорганизация на пространството, осигуряваща още едно спално място и допълнително пространство. Въпросните скици може да видите в края на статията.

proekt-za-detska-staq-s-funktsionalen-i-tsveten-interior-1g proekt-za-detska-staq-s-funktsionalen-i-tsveten-interior-3g proekt-za-detska-staq-s-funktsionalen-i-tsveten-interior-top proekt-za-detska-staq-s-funktsionalen-i-tsveten-interior-4g

[row]

[one_third]
proekt-za-detska-staq-s-funktsionalen-i-tsveten-interior-5g
[/one_third]
[one_third]
proekt-za-detska-staq-s-funktsionalen-i-tsveten-interior-6g
[/one_third]
[one_third]
proekt-za-detska-staq-s-funktsionalen-i-tsveten-interior-7g
[/one_third]

[/row]

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.