НачалоАпартаментиИнтериорен дизайн в семпли цветове и интересни детайли

Интериорен дизайн в семпли цветове и интересни детайли

Какво ще кажете за събирането на всекидневната, кухнята и трапезарията на едно място? Ако намирате идеята за интересна и практична и искате да направите това в бъдещия си дом, то тази статия непременно ще ви хареса. Ако ли пък не, то интериорният дизайн и разнообразието от цветове и форми, които откриваме в жилището със сигурност ще ви впечатлят. И в двата случая ще видите интересни дизайнерски решения, така че нека продължим с малко повече информация за този модерен дом.

prekrasen-interioren-dizain-v-sempli-tsvetove-i-interesni-detaili-1g

Интериорният проект е дело на младата дизайнерка Наталья Подледнева от Москва и е предназначен за малка градска къща. Тя разработва дизайна на жилището за своите клиенти, които са едно весело и активно семейство с желание да живеят в комфортен дом със съвременен дизайн. За да сбъдне тяхната мечта, дизайнерката работила усърдно и в крайна сметка успява да удовлетвори желанието им.

Интересното тук е начина, по който са събрани входното антре, всекидневната, трапезарията и кухнята, сякаш в едно помещение. Всички те са поместени на партерния етаж на малката къща, а за да изглеждат като едно непрекъснато помещение във всички зони е използвана един и същ подова настилка.

Въпросната подова настилка се отличава със смесица от три, интересно съчетани цвята, които придават настроение на цялата къща. Вратите и закачалките, както и други декоративни елементи са решени в същите и подобни цветови комбинации, като по този начин допринасят за цялостната атмосфера в жилището.

Има още много интересни интериорни и декроативни решения в това уютно жилище, от които може да почерпите вдъхновение, и които със сигурност ще харесате. Ще ви оставим сами да ги намерите, като само ще вметнем, че ние много се зарадвахме на раздвижения и оригинален таван.

prekrasen-interioren-dizain-v-sempli-tsvetove-i-interesni-detaili-2g prekrasen-interioren-dizain-v-sempli-tsvetove-i-interesni-detaili-3g prekrasen-interioren-dizain-v-sempli-tsvetove-i-interesni-detaili-4gprekrasen-interioren-dizain-v-sempli-tsvetove-i-interesni-detaili-5g prekrasen-interioren-dizain-v-sempli-tsvetove-i-interesni-detaili-6g prekrasen-interioren-dizain-v-sempli-tsvetove-i-interesni-detaili-7gprekrasen-interioren-dizain-v-sempli-tsvetove-i-interesni-detaili-g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.