Trending News
HomeКухняПовече от 20 идеи за организация и декориране на малката кухня [2018]

Повече от 20 идеи за организация и декориране на малката кухня [2018]

Не можем да кажем, че има повече или по-малко важни помещения в нашия дом, но кухнята определено е мястото, на което трябва да се обърне специално внимание особено, когато говорим за съвременната кухня като част от отворено пространство, която в последните години се е превърнала в специална социална зона, която събира семейство и приятели близо до мястото за готвене. Разбира се, не всички ние сме благословени с достатъчно пространство, върху което да разположим кухнята мечта, особено в малките градски апартаменти, където пространството на домовете е все по-ограничено.

Именно това е и причината, поради която максимизирането на пространството в малката кухня е ключов компонент при превръщането й в нещо повече от задоволително пространство за приготвяне на храна. Тук е много важно да обърнете внимание на баланса между свободата на движение и функционалността. Залитането в една от двете посоки ще доведе до претрупана или нефункционална кухня, която често ще ви оставя уморени и безсилни.

Разбирайки добре проблема с проектирането и обзавеждането на малката кухня и липсата на идеи, когато стане въпрос за това помещение, ние ви подготвихме над 20 примера, показващи интересни, креативни и практични идеи за малки кухненски пространства, които работят добре в малки апартаменти и тесни жилищни пространства.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment