HomeБаняOбновете банята си с новите душ системи Еuphoria 260 & Euphoria 310.

Oбновете банята си с новите душ системи Еuphoria 260 & Euphoria 310.

Комфорта и безопасността са важни фактори, които са от основно значение при проектирането на една баня. Обновената гама душ системи GROHE Euphoria предлага комбинация от модерен дизайн и удобни технологии, които да поставят финален щрих в интериора и да осигурят сигурност и удоволствие при вземането на душ.

Серията Euphoria е създадена с внимание към всеки детайл, като започнем още от монтажа.  Технологията FastFixation с регулируеми горни планки, позволява душът да се инсталира бързо и лесно, което го прави идеален за обновяване на банята. Планките на тръбното окачване могат да се нагласят така, че да се използват съществуващи отвори в стената, което да спести допълнителни усилия и необходимост от пробиване на нови дупки. За безопасността на цялото семейство се грижи технологията GROHE CoolTouch. Вътрешните водни пътища на термостатните смесители осигуряват изолация между горещата вода и повърхността на смесителя. Това гарантира, че тялото на термостата никога няма да бъде прекалено нагорещено при допир, като по този начин елиминира риска от изгаряне. С по-тънкия си дизайн, осигуряващ повече възможности да персонализирате своята душ зона според собствените си предпочитания, GROHE Euphoria е лесен начин да върнете радостта в банята си.

Всички душове в колекцията GROHE Euphoria 260 CoolTouch са с обновен, още по-елегантен дизайн, предлагащ превъзходни функции за повече комфорт на цялото семейство.

Удобният бутон, позициониран в средата на душ питата Euphoria 260, предлага възможност да създадете персонализирано душ изживяване. Със завъртане на бутона, може да изберете между три вида струи – мощна Jet струя, ободряваща SmartRain струя и струя Rain, създаваща релаксиращо усещане за нежен летен дъжд. В допълнение, ръчният душ Euphoria 110 Massage предлага също толкова богат избор, когато става въпрос за видове струи – превключете и изберете между струя Rain, водоспестяващата струя SmartRain или пулсиращата и релаксираща Massage струя, в зависимост от вашето настроение.

ProGrip ръкохваткте със специална грапава повърхност както на термостата, така и на държача на ръчния душ, осигуряват лесно и прецизно регулиране на водата и позицията на душа, дори с мокри или сапунисани ръце.

С душ системи GROHE Euphoria 310 CoolTouch не е нужно да избирате между красив, модерен стил и безопасност за цялото семейство. Превъзходните характеристики на обновената колекцията я правят перфектен избор за цялото семейство, а новият облик ще бъде чудесен завършек за всяка баня.

Изпитайте истинска еуфория от душа благодарение на голямата душ пита Rainshower Mono 310. Широкия диаметър от 310 mm ви осигурява повече пространство за движение под душа, като предлагат по-широко водно покритие с нежната струя Rain, която е перфектният начин да отмиете стреса от натоварения ден.

Преминете към ръчния душ Euphoria Massage и се насладете на разнообразието от струи Rain, SmartRain и Massage. Вашият душ ще ви гарантира удоволствие съобразено с вашето настроение.

За цялостното преживяване и удобство допринасят ергономичните MetalGrip ръкохватки на термостатния смесител. Те са създадени със специална форма, която да направи управлението лесно и сигурно, дори с мокри и сапунисани ръце.

 

ЗА КОНТАКТИ:
02 971 25 35
grohe-bulgaria@grohe.com
www.grohe.bg

Прочетете още и -> GROHE България обича горите и вярва, че заедно трябва да се грижим за тях

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment