Trending News
HomeКухняНяколко красиви дизайна за кухня от ИКЕА [2013]

Няколко красиви дизайна за кухня от ИКЕА [2013]

Магазините ИКЕА не спират да ни изненадва със своите качествени и красиви мебели. В тази статия ще ви представим няколко дизайна за кухня от каталога на ИКЕА за 2013 г, които ще превърнат кухнята във вашето любимо място. Кухните, които ще ви покажем са с изчистен и прост дизайн, но въпреки това са много красиви. Те позволяват на домакинята да използва всеки сантиметър от обзавеждането и осигуряват лесен достъп до всички електроуреди. Това прави кухните на ИКЕА удобни и функционални. Добавени са интересни места за вграждане на уреди. Вграждането на готварските уреди предлага допълнително място във вашата кухня, а в същото време и придава професионален вид.

Няколко красиви дизайна за кухня от ИКЕА [2013]

Ако помещението ви позволява, може да добавите различни шкафове и лавици на стената, както и кухненски остров в средата, които разполага с разширяващ се плот. Висящите лампи над кухненския остров осигуряват по-добро осветление и ви улесняват докато готвите. Функционалността не е единственото нещо, на което са заложили производителите. Дизайнерите са насочили вниманието си към формите и детайлите като  са заложили на различни и модерни цветове – черно, червено, бяло и др.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.