HomeOFFтопикНай-луксозните и зашеметяващи мезонети в Маями Бийч

Най-луксозните и зашеметяващи мезонети в Маями Бийч

Мезонетите са апартаменти, които обикновено се намират на най-горния етаж или близо до върха на жилищна сграда или друг вид постройка. Почти винаги тези жилища се отличават със своите великолепни гледки, лукс и изобилие от удобства. Днес, мезонетите са неизменна част от модерната архитектура и въпреки, че определението е разширено и в него се включат все повече лофт-подобни структури, мезонетите са все още силно желани от богатите. 

В статията подбрахме пет от най-впечатляващите със своята архитектура и интериорен дизайн мезонети, разположени в Маями Бийч.

1. Luxury Penthouse в Маями

С площ от близо 600 м² открито пространство, този пентхаус предлага уникални морски гледки, отделен апартамент за гости и огромен озеленен басейн.

nai-luksoznite-i-zashemetqvashti-mezoneti-v-miami-beach-1-1

2. Miami Beach Penthouse Pool

Мезонетът е позициониран в резиденцията L’Atelier Miami Beach, и е обявен за продан с цена 33 милиона долара. Мезонетът има свой собствен 40-метров безкраен басейн, както и достъп до басейн с бар и барбекю на брега на океана. С шест спални и 6 бани, апартаментът предлага площ от 750 м² и още толкова открито пространство. Това включва терасите и покривната част, която в допълнение към басейна предлага лятна кухня и луксозен салон.

nai-luksoznite-i-zashemetqvashti-mezoneti-v-miami-beach-2-1

3. Faena Penthouse в Маями Бийч

Представлява супер луксозен мезонет, разположен на самия връх на Miami Beach’s Faena House. Публикуван е за продажба с цена 50 милиона долара, което го прави най-скъпия апартамент, продаван някога в Маями Бийч, според списание The ​​Wall Street Journal.

04. Carlos Ott Penthouse, част от ECHO Brickell

Сградата Echo Brickell разполага с 3 мезонета. Тези невероятно просторни жилища предлагат цял етаж на сградата на Echo Brickell между етажите 54-56 и всеки мезонет разполага с басейн на своя самостоятелен балкон. 

ECHO Brickell е една от най-високите бутикови сгради, която се състои от над 150 супер луксозни жилища. Сградата предлага уникални удобства, като роботизиран паркинг и огромен безкраен басейн с изглед към хоризонта на залива Бискейн. Една от най-интересните части от дизайна на сградата е намиращия се във фоайето 15 метров аквариум, в които са настанени акули.

5. Bentley Bay’s Essential Miami Beach Penthouse

С площ от 560 м², мезонетът е разположен в етажната собственост на Bentley Bay South с изглед към залива Бискейн. Луксозното жилище включва 5 спални, 6 бани, джакузи и басейн на покрива, частен фитнес и парна баня, развлекателен кът, мокър бар, както и цялостна автоматизирана система за управление на дома от Creston и Lutron. Благодарение на неговите уникални характеристики, този мезонет показва какво е то “Маями стил”.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.