Trending News
HomeАпартаментиМалък апартамент превърнат в необикновен и уютен дом

Малък апартамент превърнат в необикновен и уютен дом

Апартаментът се намира в Курибита, Бразилия, а очарователният редизайн, който притежава е осъществен от архитекта Алехандро Гарсия. Дизайнерът е обновил изцяло студиото, като е оптимизирал всяко кътче. Жилището е с големина от 30 м² и е собственост на бивш балетист. Както можете да видите от снимките по-долу малкото жилище се е превърнало в стилно и модерно убежище, което не е лишено от нищо. Цветовата гама е минималистична и спомага за създаването на усещане за доста по-просторно помещение. Белите стени и мебелите разширяват визуално простанството и добавят един елегантен поглед.

malak-apartament-proektiran-v-neobiknoven-i-uiuten-dom-1g

Използвани са няколко трика, за да може кухнята да заема толкова малка част от жилището. Тя умело е поставена в една ниша с ограничено пространство и е съставена от малък работен плот и няколко шкафа, съвсем в близост до влажните зони на апартамента (перално помещение и баня). Удивително е как от такова мъничко място се е появила кухня, която притежава всичко, за да се нарече модерна и функционална.

Друго интересно, което прави впечатление в този проект е огромната бяла библиотека, която обгражда голяма част от жилището и скрива достъпа до спалнята чрез плъзгаща се врата. Този прекрасен бразилски дом притежава стил и гъвкавост и въпреки малките си размери предлага на своя собственик диван и елегантна стъклена маса, намираща се в дневната зона, което я превръща в прекрасно кътче за релакс. Няма как да не отбележим и керемиденото килимче на пода, което добавя уют и се свързва с останалите цветове в дома.

Надявам се да успеете да почерпите вдъхновение от този едновременно малък, но и просторен дом, както и снимките по-надолу да са дали начало на нови идеи за вашия малък дом.

 malak-apartament-proektiran-v-neobiknoven-i-uiuten-dom-2gmalak-apartament-proektiran-v-neobiknoven-i-uiuten-dom-3gmalak-apartament-proektiran-v-neobiknoven-i-uiuten-dom-4gmalak-apartament-proektiran-v-neobiknoven-i-uiuten-dom-5gmalak-apartament-proektiran-v-neobiknoven-i-uiuten-dom-6gmalak-apartament-proektiran-v-neobiknoven-i-uiuten-dom-7gmalak-apartament-proektiran-v-neobiknoven-i-uiuten-dom-8gmalak-apartament-proektiran-v-neobiknoven-i-uiuten-dom-9gmalak-apartament-proektiran-v-neobiknoven-i-uiuten-dom-910g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Comments
  • Прекрасен проект, впечатлена съм! Красиво, стилно, уютно и компактно!

    February 10, 2020

Leave A Comment