НачалоАпартаментиЛуксозният мезонет на Крисчън Грей от Петдесет нюанса сиво

Луксозният мезонет на Крисчън Грей от Петдесет нюанса сиво

Освен страстните и разгорещени сцени, намушелият филм „Петдесет нюанса сиво“ ни показва и великолепният и екстравагантен стил на живот на Крисчън Грей, известен милионер и главен герой в едноименния филм и книга. Високият стил на живот на симпатичният Крисчън се вижда в начина му на обличане, неговите хобита и най-вече в невероятния апартамент, където живее и където се развиват някой от най-пикантните сцени от филма.

luksozniqt-mezonet-na-krischan-grei-ot-petdeset-niuansa-sivo-nachalo

Интериорното студио Curated Design в сътрудничество с няколко известни производители на луксозни мебели се захванали с трудната задача да създадат жилището на известния милионер, такова, каквото е описано в книгата – екстравагантен мезонет, изпълнен със скъпи и нестандартни мебели, предлагащ невероятни градски гледки.

Тези от вас, които са гледали филма и са обърнали внимание на интериорният дизайн на луксозния мезонет, са забелязали, че дизайнерите са се справили блестящо с не леката задача. Всяко кътче е изпипано до последния детайл, всичко изглежда на мястото си и най-важното – показва класа.

В този материал сме ви приготвили снимки, които показват детайлно интериорният дизайн на екстравагантното жилище, както и места от него, които не са показани във филма. Насладете им се …

luksozniqt-mezonet-na-krischan-grei-ot-petdeset-niuansa-sivo-1g luksozniqt-mezonet-na-krischan-grei-ot-petdeset-niuansa-sivo-2g luksozniqt-mezonet-na-krischan-grei-ot-petdeset-niuansa-sivo-3 luksozniqt-mezonet-na-krischan-grei-ot-petdeset-niuansa-sivo-4gluksozniqt-mezonet-na-krischan-grei-ot-petdeset-niuansa-sivo-5luksozniqt-mezonet-na-krischan-grei-ot-petdeset-niuansa-sivo-6gluksozniqt-mezonet-na-krischan-grei-ot-petdeset-niuansa-sivo-7gluksozniqt-mezonet-na-krischan-grei-ot-petdeset-niuansa-sivo-8gluksozniqt-mezonet-na-krischan-grei-ot-petdeset-niuansa-sivo-9g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.