НачалоКухняКрасива и фунцкионална кухня, проектирана от KW Studio

Красива и фунцкионална кухня, проектирана от KW Studio

Студиото за интериорен дизайн KW Studio е готово с един от последите си проекти, който се състои в изграждането на интериорен дизайн за кухня и две бани в апартамент, намиращ се в квартал Виланов във Варшава. Те са част от просторен апартамент с площ малко над 100 м² и са предназначени за младо семейство от четирима души. Собствениците имали конкретни желания и идеи, които послужили като основа за дизайнерите и те успели да постигнат един напълно удоволетворяващ желанията им краен резултат.

krasiva-i-funtskionalna-kuhnq-proektirana-ot-kw-studio-1g

Просторната и красива кухня е превърната в сърцето на жилището, благодарение на достъпния от всички страни кухненски остров. Той е мястото в апартаментa, където могат да се съберат всички членовене на семейството и техните гости, било то на закуска или на по чаша вино.

Останалата част от интериора на кухнята е предвидена за готвене. Върху тази специфична част е работено така, че тя да бъде максимално удобна и в помощ на готвещия, давайки му свобода на движение. Въпреки, че плотовете са дълги и разстоянията от шкаф до шкаф е голямо, собствениците определят новата си кухня като удобна и много приятна. Големият прозорец над мивката позволява на достатъчно количество слънчева светлина да навлезе в пространството, като по този начин то изглежда още по-голямо и светло. Основният цвят тук е бял, а контрасти не липсват – намираме ги в лицето на натуралния цвят на дървото и черния мрамор върху кухненските плотове.

krasiva-i-funtskionalna-kuhnq-proektirana-ot-kw-studio-2g krasiva-i-funtskionalna-kuhnq-proektirana-ot-kw-studio-3g krasiva-i-funtskionalna-kuhnq-proektirana-ot-kw-studio-4gkrasiva-i-funtskionalna-kuhnq-proektirana-ot-kw-studio-5g krasiva-i-funtskionalna-kuhnq-proektirana-ot-kw-studio-6g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.