HomeСпалняИзискан проект за интериор на спалня в монохромни цветове

Изискан проект за интериор на спалня в монохромни цветове

Концепцията на интериора на спалнята, както и на целия апартамент. е изградена въз основа баланса на сивото и неговите нюанси. Правоъгълни форми, прави линии, остри ъгли, контрастиращо осветление и интересен подбор от сиви нюанси играят водеща роля в изграждането на интериора тук. Въпреки изцяло сивата цветова палитра, стаята изглежда много стилна и изискана, а точно това е, от което имат нужда модерните собственици на жилището.

В дизайна на стаята е заложено на стъклото, както и на отразяващите повърхности като неразделна част от модерния интериор. Вратите на гардероба, както и входната врата са изработени от гланцирани повърхности в тъмни тонове, перфектно отразяващи светлината, идваща от скритото осветление и ярките осветителни тела, вградени в окачения таван.

Стаята е много добре организирана – в интериора са включени само най-необходимите мебели и аксесоари. Леглото заема централна позиция, а “левитиращия” му дизайн и впечатляващата рамка на стената зад него го правят един от най-интересните аспекти в спалнята.

Освен сивите тонове, в стаята е заложено и на засиленото присъствие на черния цвят. Той е щедро използван при аксесоарите, осветителните тела, декоративните елементи, че дори и вътрешното тяло на климатика е решено в черно.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment