Trending News
HomeАпартаментиИнтериорен дизайн на светъл тристаен апартамент

Интериорен дизайн на светъл тристаен апартамент

Днес в Модерен дом ви представяме проект на студио за архитектура и интериорен дизайн My Design. Начело с арх. Ива Цаловска, те работят с амбицията да създават проекти, в които функционалността и удобството са водещи. Залагат на хитри решения и оползотворяват всеки сантиметър предоставен обем, за да съберат всички желания на клиента. В проектите им често фигурира и интеграцията на системата Умен Дом, за да може жилището да отговори на нуждите на своите обитатели по най-различни начини.

Ето какво споделиха пред Модерен дом за интериорния дизайн на светъл тристаен апартамент:

Съвременното строителство често ни изправя пред редица предизвикателства. В този проект разполагахме с дневно пространство в което да съвместим цели четири функции- кухня, трапезария, зона за отдих и работно място.

Ние видяхме в това начин да създадем повече ценен контакт между готвещия, гостите и семейството – чудесен начин за заедност при всяка домашна сбирка или семейна вечеря. А проблемът с нежеланите миризми от готвенето решихме с вентилационна система, тъй като тук един абсорбатор трудно би се справил сам. ⁠

Разбира се, съобразихме и желанията на клиентите, които още на първата среща заявиха, че искат апартамент с много светлини – в стените, по таваните, в мебелите, преплитащи се и създаващи усещането за милиони слънца около нас. Това доведе до много смели форми и решения с множество вградени LED ленти, следвайки заданието, което беше подадено.

Стартирахме идеите в синьо, защото е разкошна комбинация с дърво, но в крайна сметка заложихме на тревно зелено, за да вкараме природата по-близо до така смелите и резки неприродни форми. ⁠С него атмосферата придобива доста по-жизнен и завършен дух.

 

Споделете в коментар под статията, дали този страхотен интериор ви харесва.

 

 

Присъединете се към нашата фейсбук група Модерен дом

Разгледайте и Mечтаната планинска къща

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment