HomeАпартаментиИнтериорен дизайн от еко материали в светли цветове

Интериорен дизайн от еко материали в светли цветове

Днес ще разгледаме резултата от трансформацията на един апартамент, чийто стени са били буквално премахнати и изградени на ново. Това се наложило, тъй като собствениците искали тотална реорганизация на пространствата, а за да я получат били необходими крайни мерки, като тези. За дизайнерите това било добре, тъй като имали възможност да започнат от нулата и да развихрят творческите си умове.

interioren-dizain-ot-eko-materiali-v-svetli-tsvetove-1g

След разместването на стените, някои стаи се обединили, появили се нови, а други променили формата си. Така например всекидневната, кухнята и трапезарията споделят едно пространство, а частните зони в апартамента са спалнята, детската стая и офиса. Семейството, чиято собственост е апартамента поискали от дизайнерите да проектират светъл и ефирен интериор с правилни геометрични форми и изобилие от вградени ниши и пространства.

Особено внимание е обърнато на екологията и екологично чистите материали, които са неизменна част от целия интериор. Голяма част от мебелите, също са изработени от еко материали и отговарят визуално на декора. Кухненският остров е едно от местата, на което е обърнато специално внимание и по всичко личи, че е любимо място на собствениците. Там откриваме посадени растения и подправки, а тавана над самия плод е меко казано интересен.

Ето и подробни снимки на интериора на този просторен апартамент, насладете им се.

interioren-dizain-ot-eko-materiali-v-svetli-tsvetove-2g interioren-dizain-ot-eko-materiali-v-svetli-tsvetove-3g interioren-dizain-ot-eko-materiali-v-svetli-tsvetove-4ginterioren-dizain-ot-eko-materiali-v-svetli-tsvetove-5g interioren-dizain-ot-eko-materiali-v-svetli-tsvetove-6g interioren-dizain-ot-eko-materiali-v-svetli-tsvetove-7ginterioren-dizain-ot-eko-materiali-v-svetli-tsvetove-8g interioren-dizain-ot-eko-materiali-v-svetli-tsvetove-9g interioren-dizain-ot-eko-materiali-v-svetli-tsvetove-910g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.