HomeИновацииИновативна технология вдъхновява учениците в училищата

Иновативна технология вдъхновява учениците в училищата

По инициатива на дирекция образование към община Варна бе дадена възможност на Епик Технолоджи ООД да работят в колаборация с основните училища в общината, за да пресъздадат патроните върху техните фасади. Вследствие на това прекрасно начинание, директорът на ОУ „Васил Априлов“  г-жа Севдалина Жекова поде идеята с изключителен ентусиазъм и мисия да направи класните стаи едно място, вдъхновяващо към история и любознателност. Това доведе до реализиране на няколко проекта, изобразяващи исторически личности като  Хан Аспарух, Ботев, Левски и др.
Вижте видео ТУК

Тази технология не се ограничава само до тези проекти, защото представлява технологично мобилно устройство, което отпечатва картини и графики в брилянтни, трайни и с висока разделителна способност цветове.
Директeн принт към мазилка, тапет, дърво, клинкер, камък, пластмаса, стъкло, метал, бетон, повечето плочки и други подобни повърхности.
Създавайки навигации, интериори, екстериори, арт инсталации и всякакви декори, в дома, фоайета и хотели, по фасади и музеи.
Можете да принтирате най-епичните идеи в офиса или в дома.

Епик Технолоджи е млада и алтернативна компания, която следва своята мисия, а именно да не спира да изразява най-епичните си идеи, мисли, форми. Epic е толкова добър, колкото и хората зад него. Epic Team живее с амбицията и ентусиазма на силен и мотивиран екип. Затова бихме искали да Ви поканим при тях, за да се запознаете с Epic,  който ще придаде нов облик на Вашата идентичност. Позволете им да Ви вдъхновят!

За повече информация, посетете техния сайт – www.epics.bg или ги последвайте във Фейсбук

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment