HomeБаняGROHE представя обновените си серии смесители Baulines

GROHE представя обновените си серии смесители Baulines

Очакванията на потребителите за продукти за баня с високо качество и иновативен дизайн нарастват. Но окончателният избор често се определя на основно от бюджета. Ето защо GROHE, водеща марка за цялостни решения за баня, представя своите серии смесители GROHE Bau. Те се грижат за всички нужди на потребителите, като предлагат модерен дизайн и практични характеристики на разумни цени.

Без значение дали пространството или бюджетът са ограничени, GROHE Bau улесняват проектирането на банята, като ви позволяват да създадете координиран интериор само с няколко лесни стъпки. Смесителите от сериите Baulines, Bau Ceramic и аксесоарите Bau се допълват перфектно по отношение на дизайн и функции.

 

Сериите GROHE Bau съчетават високо качество с нов, модерен дизайн, който да осигури допълнителен комфорт в банята. Смесителите за умивалник GROHE Bau предлагат избор между два дизайна: кубистичния BauEdge и елегантния BauLoop. И двете серии са налични в различни размери, за да можете да изберете идеалния модел за своята баня. В допълнение към смесителите за умивалник, серията предлага и смесители за вана или душ, за да постигнете цялостен хармоничен облик.

Всички смесители от сериите GROHE Bau са оборудвани с технологията EcoJoy. Благодарение на дебитен ограничител, водният дебит е намален с до 50%, като по този начин смесителите помагат за спестяване на ценни ресурси. За да се постигне същата пълна струя, като при обикновените смесители, аератор обогатява водата с малки въздушни мехурчета.

Обновеният дизайн на сериите Bau предлага още повече комфорт. Благодарение на прецизния ъгъл на чучура разпръскването на вода при миенето на ръце е минимализирано. За да осигурят безопасна и чиста вода, сериите разполагат с вътрешни водни пътища, които предотвратяват досега на водата до частите от олово и никел на смесителя. Освен това тези водни пътища нямат контакт до тялото на смесителя, като създават  бариера между горещата вода и външната повърхност, предотвратявайки опасността от изгаряне от нагорещена повърхност. Това прави смесителите изключително безопасни и подходящи за домакинства с малки деца.

Със сериите GROHE Baulines банята ви ще се превърне в красива и безопасна зона за почивка, на която да се радва цялото семейство.

ЗА КОНТАКТИ:

02 971 25 35
grohe-bulgaria@grohe.com
www.grohe.bg

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment