HomeАпартаментиФункционален и изобилстващ от добри идеи малък апартамент [30 м²]

Функционален и изобилстващ от добри идеи малък апартамент [30 м²]

Идеята за скриване на неизползвани мебели и детайли от интериора, когато те не се използват е една много добра стратегия за спестяване на място в тесни пространства. Когато размерът на нашето жилище е под 30 м², както в случая на апартамента, в който предстои да надникнем, да използваш подобна техника е от изключителна важност за комфорта и функционалността на интериора.

funktsionalen-i-izobilstvasht-ot-dobri-idei-malak-apartament-30-m-1g

Интериорът е с отлична организация и показва няколко наистина интелигентни решения за съхранение и спестяване на място, а съвременния минимализъм, който изпълва пространството е перфектното решение за апартамент с подобни размери. В жилището доминира белият цвят, допълнен от лилави и черни акценти, а благодарение на топлите дървени елементи, пространството се усеща топло и уютно.

Ключов момент в проектирането и изпълнението на проекта, който е с площ от само 30 кв. метра, е внимателния анализ и планиране на пространството. Благодарение на това внимание към детайлите, апартаментът изобилства от интелигентни решения за съхранение и гъвкавост.

Може би една от най-интересните идеи е платформата, под която е скрито леглото. То е на принципа на чекмедже, така че когато е необходимо просто се издърпва, а след това се прибира обратно със същата лекота. По този начин се освобождава допълнително пространство, което фиксираното легло би отнел от оскъдното пространство на дневната зона.

Апартаментът разполага и с функционална кухня, широк бар с високи столове тип щъркел, вместо класическа трапезария, баня, както и отличителен коридор с изобилие от шкафове и рафтове.

funktsionalen-i-izobilstvasht-ot-dobri-idei-malak-apartament-30-m-2g funktsionalen-i-izobilstvasht-ot-dobri-idei-malak-apartament-30-m-3g funktsionalen-i-izobilstvasht-ot-dobri-idei-malak-apartament-30-m-4g funktsionalen-i-izobilstvasht-ot-dobri-idei-malak-apartament-30-m-5g funktsionalen-i-izobilstvasht-ot-dobri-idei-malak-apartament-30-m-6g funktsionalen-i-izobilstvasht-ot-dobri-idei-malak-apartament-30-m-7gfunktsionalen-i-izobilstvasht-ot-dobri-idei-malak-apartament-30-m-8
funktsionalen-i-izobilstvasht-ot-dobri-idei-malak-apartament-30-m-9

funktsionalen-i-izobilstvasht-ot-dobri-idei-malak-apartament-30-m-910g funktsionalen-i-izobilstvasht-ot-dobri-idei-malak-apartament-30-m-911g funktsionalen-i-izobilstvasht-ot-dobri-idei-malak-apartament-30-m-912g funktsionalen-i-izobilstvasht-ot-dobri-idei-malak-apartament-30-m-913g funktsionalen-i-izobilstvasht-ot-dobri-idei-malak-apartament-30-m-914g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.