HomeКъщиЕднофамилната къща в тих и спокоен квартал.

Еднофамилната къща в тих и спокоен квартал.

Днес ви представяме един от последните проекти на архитектурно студио Монблан Дизайн.
Еднофамилната къща се намира в тих и спокоен квартал на провинциално градче в североизточна България.
Уличната регулация е в северната част на парцела, затова къщата е ситуирана така, че двора да е пълноценно използваем от южната страна.
В сградата на първо ниво са разположени дневно пространство, кухня с трапезария, звукоизолирана зала за релакс, гараж, дрешник, техническо помещение и лятна кухня с плъзгащи витрини, разкриващи чудесна панорама към дворното пространство. На второ ниво са изградени три спални, стая за гости и перално помещение.
Всеки един детайл от дворното пространство разработихме съвместно с ландш. арх. Ивелина Радилова, като концепцията бе да прикрием със зеленина съществуващите огради от бетонни блокчета, както и да обособим малка зеленчукова градина, която не се натрапва и остава невидима от нивото на двора и лятната кухня.
Монблан Дизайн е студио за интериорен дизайн и архитектура в гр. Варна. Предлагат цялостно архитектурно проектиране, професионални архитектурни визуализации, интериорно проектиране и се ангажират с пълния работен процес от предварителното визуализиране на вашата идея до оформянето й в окончателен работен проект и нейното реализиране. Основната им цел е създаване на завършен краен продукт, представляващ синтез от технологии, интерактивна комуникация, персонален стил, ясно и достъпно съдържание и отличаващ се дизайн.
Снимки: Иван Колев
Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Comments
 • Искам да попитам къде се намира? В кой град, каква е цената

  September 24, 2021
  • Здравейте, къщата е страхотна, интересувам се от цена и разпределение на квадратурата.

   November 28, 2021
 • Цена,квадратура.

  September 26, 2021
 • Цена,квадратура

  September 26, 2021
 • Здравейте искам да попитам каква е цената на квадратура и какви да условията

  November 12, 2021

Leave A Comment