Trending News
HomeАпартаментиЦялостно преустройство и реновиране на старо жилище

Цялостно преустройство и реновиране на старо жилище

Днес ви представяме проект Апартамент TS 26 на Cozy Design Studio.

Ето какво разказаха пред Модерен дом – В проект TS 26 извършихме цялостно преустройство и реновиране на старо жилище в центъра на гр. София. Промените включваха преместване на кухнята в хола и обособяване на детска спалня. Обособяване на дрешник както в коридора, така и в детската стая.

Съхранихме духа на сградата и жилището запазвайки почерка в дизайна на жилището на елементи характерни за стила на 50те години на XX век: фризове, естествен фурнир орех, бронз, овални осветителни тела, кожа и меки топли цветове и акценти при подвижната мебел. Елемента на рамката и надлепките е застъпен както при картините, така и сред огледалата, скрина и вратите на дрешниците. По желание на клиента основната спалня е решена в по-модернистичен стил, залагайки на изчистени линии и осветление вградено директно в пълзяща по тавана конструкция.

 

 

Разгледайте и Интериор на частен дом

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment