НачалоОбзавежданеButterfly House от Yana Prydalna

Butterfly House от Yana Prydalna

Butterfly House от Yana Prydalna

Днес Ви представяме проект от Yana Prydalna, която черпи вдъхновение от богатата красота на природата. Butterfly House е частна резиденция в стил wabi-sabi, разположена в националния парк Joshua Tree, Калифорния. Чрез интеграцията на ориенталския минимализъм и елементите на западния естетически дизайн, Yana Prydalna създава свой собствен стил на естетика wabi-sabi.

Проектирайки в стиловете wabi-sabi, модернизъм и минимализъм, тя черпи вдъхновение от изобилната красота в природата. Yana Prydalna е привлечена от wabi-sabi, тъй като подчертава дълбочината и текстурата на естествените материали и предмети с душата и дъха на вечността. За разлика от много дизайнерски студия, тя се отличава със способността си да създава пространства, които разказват истории. Разгледайте проекта и ни пишете в коментари дали Ви харесва.

Може да видите повече за авторката тук

Сподели
Оцени статията

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорния дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Вашият коментар