Trending News
HomeOFFтопикBook and Bed – Хотел и библиотека в едно …

Book and Bed – Хотел и библиотека в едно …

Когато разбрах за тази креативна и различна идея, бях много развълнуван и въодушевен да я споделя с вас. Като любител на четенето, а и на нестандартните идеи, съм горд да ви покажа един нов хотел, намиращ се в Токио, който освен място за спане, може да предложи на своите посетители и голям избор от заглавия на интересни книги.

book-and-bed-hotel-i-biblioteka-v-edno-1g

Идеята е супер проста, но и много находчива – легла, скрити зад голяма библиотека, предлагаща на посетителите на хотела изобилие от книги, които да прочетат преди да заспят. В интерес на истината, хотелът не предлага много по отношение на комфорт и неприкосновеност, тъй като “стаите” за посетители представляват малки капсули, скрити зад големите рафтове с книги. Самата идея обаче предполага, че хората посетили нестандартния хотел, няма да го направят заради комфорта, а заради възможността да почетат нещо различно преди лягане и то на ниска цена, включваща нощувка + ползване на библиотеката.

Book and Bed hostel” се намира на седмия етаж на сграда в Ikebukuro, търговски и развлекателен район в едно малко предградие на Токио – Toshima.

Надявам се креативния хотел да пожъне успех и идеята да бъде пренесена и в други големи градове, а защо не и у нас някой ден. Какво ще кажете вие за тази идея ?

book-and-bed-hotel-i-biblioteka-v-edno-2g book-and-bed-hotel-i-biblioteka-v-edno-6g book-and-bed-hotel-i-biblioteka-v-edno-3g book-and-bed-hotel-i-biblioteka-v-edno-5g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment