HomeАпартаментиАртистичен и стилен апартамент с интересен интериор

Артистичен и стилен апартамент с интересен интериор

Ключът към успешния избор на интериорен дизайн и декоративни елементи не е само разглеждането на готови решения и предложения, но и прилагането на вашето чувство за стил. Дори ако сте решили да създадете минималистичен или опростен дизайн, трябва да използвате вашето въображение и креативност. Собствениците на този стилен апартамент са искали да създадат прост и непринуден декор без да инвестират прекалено много средства. Нека погледнем по-отблизо това място, което изглежда наистина удобно и спокойно.

стилен апартамент

Апартаментът има прост интериор и голямо разнообразие от мебели. Идеята на това гъвкаво обзавеждане е да бъде лесно за пренасяне и адаптиране в друг дом, който собствениците биха могли да имат (тъй като апартамента е под наем). За да стане това лесно цветовата гама използвана за стените и мебелите е неутрална и подходяща за комбиниране. За изработката на голяма част от мебелите е използван дървен материал, дори за нощните шкафчета са използвани две пънчета без допълнителна обработка. Други интересни мебели, които ни направиха впечатление са импровизираните масички в хола, лампите висящи на въжета и полилея в трапезарията, който може би е най-атрактивната част от обзавеждането. Апартаментът притежава и интересна тераса, която също е превърната в удобно кътче за отдих и приятни мигове.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.