Trending News
HomeАпартаментиАпартамент със стилен интериор в Киев [50 м²]

Апартамент със стилен интериор в Киев [50 м²]

Независимо дали ще намете интериорно студио или сами ще тръгнете по дългият и изпълнен с неравности  път по обзавеждане и декориране на своя дом, има нещо много важно, което е определящо за цялостния резултат и това е способността ви да правите компромиси. И тъй като много от вас ще си зададът въпроса “Защо е нужно да правя компромиси с нещата, които искам?” ще побързам да отговоря.

Не само в интериорния дизайн, но и в живота, за да получиш, трябва да дадеш. Например, за да получиш по-удобен и голям диван, трябва да се лишиш от повече място. Има още много примери, но най-важното, което трябва да се каже тук е, че никога не бива да правите компромис със стила си, тъй като той е определящ и показва кои всъщност сте вие. Ето един пример за жилище, в което ясно личи изтънчения стил на неговите собственици.

apartament-sas-stilen-interior-v-kiev-50-m-1g

Жилището с големина от 50 м² се намира в Киев, в стара жилища сграда с прекрасни гледки към града, високи тавани  в тих и спокоен квартал. Собствениците му са възрастна двойка, която често пътува в Европа и има ясни виждания за визията на своя дом, а именно – стилен и изпълнен със спокойствие дом, много книги и произведения на изкуството, както и големи прозорци.

Със задачата се заели дизайнерите от студио Olga Akulova DESIGN, като направили пълна реконструкция на жилището. Почти всички стени с изключение на носещите такива били частично или напълно премахнати, като по този начин апартамента добил съвсем различно разпределение на зоните.

Интериорът е в изискан класически стил, който на места е в колаборация с модерни елементи и мебели, което в крайна сметка създава една интересна визия, показваща характера на собствениците. Забелязваме използването на много дърво, което в комбинация с белите стени и гланцираните повърхности в кухнята създават уютна и гостоприемна атмосфера. Силно впечатление прави присъствието на библиотеки с много книги, както във всекидневната, така и в спалнята.

Надявам се, че ще харесате стилния интериор на това местенце, а защо не и да уловите някоя друга идея, която да интегрирате в плана за бъдещия ви дом.

apartament-sas-stilen-interior-v-kiev-50-m-2g apartament-sas-stilen-interior-v-kiev-50-m-3g apartament-sas-stilen-interior-v-kiev-50-m-4gapartament-sas-stilen-interior-v-kiev-50-m-5gapartament-sas-stilen-interior-v-kiev-50-m-6gapartament-sas-stilen-interior-v-kiev-50-m-7gapartament-sas-stilen-interior-v-kiev-50-m-8gapartament-sas-stilen-interior-v-kiev-50-m-9gapartament-sas-stilen-interior-v-kiev-50-m-910gapartament-sas-stilen-interior-v-kiev-50-m-911g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.