Trending News
HomeАпартаментиАпартамент с превъзходен интериорен дизайн

Апартамент с превъзходен интериорен дизайн

Вдъхновен от страстите на своята собственичка – гмуркане и пътуване, този апартамент показва модерни декоративни елементи и елегантен стил, присъщ за работата на дизайнерите от студио KNQ Associates, чиито интериорни проекти сме ви показвали и преди. От дизайнерското студио са се постарали да изградят привлекателен интериорен дизайн, който се грижи за нуждите на собственичката  докато демонстрира нейните хобита – дом мечта, нали ? Най – силно впечатление прави извитата стена над телевизора, която те провокира да се настаниш на удобния диван и да прекараш часове, гледайки любимите си предавания и филми. Шарките на килима наподобяват вълни, а стъклената витрина до телевизора показва различни морски рапани и черупки.
Ярко подчертаната от искрящо зелени стени кухня е разделена от всекидневната с масивен барплот вместо със стена. Дизайнерите умело са скрили хладилника зад тъмно абстрактно платно декорирано с числа и изпълняващо функцията на голям часовник. Огромната спалня е разделена на две части с две отдалечени легла. Над едното легло може да видите страхотна декорация с клонки и пеперуди. Подобен декоративен елемент може да си изработите сами, с помоща на тази статия. Банята е малка в стилно съчетани тъмни цветове.

Апартамент с превъзходен интериорен дизайн

Апартамент с превъзходен интериорен дизайн

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.