HomeАпартаментиАпартамент с модерен интериор и невероятно LED осветление

Апартамент с модерен интериор и невероятно LED осветление

Динамичното скрито осветление е неизменна част от модерния интериорен дизайн, но не това го прави впечатляващо. Скритото LED осветление, което мени цветовете си и своята интензивност, притежава силата да променя настроенията и усещанията във всяка стая. Когато то е съчетано с модерни мебели и подходящи материали, които да помагат на светлината да създава различни форми и текстури, крайният резултат винаги е впечатляващ. Точно такъв е и крайният резултат, който е получен в интериора на жилището, което предстои да разгледаме в тази статия.

apartament-s-moderen-interior-i-neveroqtno-led-osvetlenie-gif

Жилището е просторен дуплекс, а дизайнерите, чието дело е интериорния му дизайн, имали пълната свобода да правят с пространствата каквото поискат, стига да превърнат апартамента в модерен дом и да запазят просторното му излъчване. Както става ясно, за да постигнат това, те се фокусирали върху осветлението, но нещо друго играе не по-малка роля в цялостната визия на жилището и това са използваните материали. Дизайнерите са наблегнали на светлопроводими мрамор и пластмаса, а повечето от мебелите и декорациите са с огледално покритие, като по този начин разпръскването на светлината се увеличава неколкократно.

Жилището има страхотно разпределение на зоните, благодарение на двата си етажа. На първото ниво са разположени социалните зони, като всекидневната, кухнята и трапезарията, а на второто е поставена личната зона, която включва просторна спалня с прилежаща тераса, превърната в прекрасна чил зона с невероятни гледки.

Вграденото RGB осветление играе ключова роля във всяка една от стаите на този дом. Това позволява на дизайнерите да създадат една динамична жилищна среда с модерно излъчване, която да впечатлява всеки гост на този дом. Така освен светъл и интересен през деня, апартаментът остава също толкова впечатляващ и през тъмната част от денонощието. Вместо да продължавам да говоря, ще оставя професионалните фотографии направени на вече завършения интериор да ви разкажат останалото.

apartament-s-moderen-interior-i-neveroqtno-led-osvetlenie-1g apartament-s-moderen-interior-i-neveroqtno-led-osvetlenie-2g apartament-s-moderen-interior-i-neveroqtno-led-osvetlenie-3gapartament-s-moderen-interior-i-neveroqtno-led-osvetlenie-4gapartament-s-moderen-interior-i-neveroqtno-led-osvetlenie-5gapartament-s-moderen-interior-i-neveroqtno-led-osvetlenie-6gapartament-s-moderen-interior-i-neveroqtno-led-osvetlenie-7gapartament-s-moderen-interior-i-neveroqtno-led-osvetlenie-8gapartament-s-moderen-interior-i-neveroqtno-led-osvetlenie-9gapartament-s-moderen-interior-i-neveroqtno-led-osvetlenie-910gapartament-s-moderen-interior-i-neveroqtno-led-osvetlenie-911gapartament-s-moderen-interior-i-neveroqtno-led-osvetlenie-912g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.