HomeАпартаментиАпартамент с модерен дизайн и динамично LED осветление

Апартамент с модерен дизайн и динамично LED осветление

Скритото LED осветление с годините се превърна в незаменима част от нашите жилища. Вграждането на ярките осветителни тела в стени, тавани и декоративни елементи придават на целия интериор един футуристичен и модерен вид, като едновременно с това служат и за акцентиране върху определени зони от интериора. С напредването на технологиите, модерното светодиодно осветление става все по-ярко и по-икономично, а това го прави все по-търсено и достъпно.

Днес ще надникнем в интериора на един наскоро завършен апартамент, където използването на LED осветление и вграждането му в декора е основна част от почти всеки детайл. Нека видим …

apartament-s-moderen-dizain-i-dinamichno-led-osvetlenie-1g

Жилището е проектирано за младо семейство и е с големина от 86 м², които са разпределени между всекидневна, кухня, спалня, детска стая, домашен офис и общи части. Скритото LED осветление е буквално навсякъде и напълно е изместило стандартните източници на светлина. Можем да видим използвани по различен начин светлинни източници, като тези, вградени в стените и таваните, са най-много и с най-голямо разнообразие от цветове и интензитет на светлината.

Друг интересен елемент от интериора са направените по поръчка и в единични бройки мебели и декоративни елементи. Картините и стенните декорации са в същия стил като този, който откриваме при окачените тавани, показващ интересна концепция на изградени от няколко елемента детайли със семпли форми и прави линии. Художникът, стоящ зад цветните пана и декоративните елементи е Владимир Огородников, който е и главен дизайнер на интериора.

Надявам се, че ще успеете да се вдъхновите от интересните форми на таваните и цялостната концепция на жилището, както и от умелото интегриране на LED осветлението в интериора.
apartament-s-moderen-dizain-i-dinamichno-led-osvetlenie-2g apartament-s-moderen-dizain-i-dinamichno-led-osvetlenie-3g apartament-s-moderen-dizain-i-dinamichno-led-osvetlenie-4gapartament-s-moderen-dizain-i-dinamichno-led-osvetlenie-6gapartament-s-moderen-dizain-i-dinamichno-led-osvetlenie-7gapartament-s-moderen-dizain-i-dinamichno-led-osvetlenie-8fapartament-s-moderen-dizain-i-dinamichno-led-osvetlenie-9gapartament-s-moderen-dizain-i-dinamichno-led-osvetlenie-910gapartament-s-moderen-dizain-i-dinamichno-led-osvetlenie-911gapartament-s-moderen-dizain-i-dinamichno-led-osvetlenie-912gapartament-s-moderen-dizain-i-dinamichno-led-osvetlenie-913gapartament-s-moderen-dizain-i-dinamichno-led-osvetlenie-914gapartament-s-moderen-dizain-i-dinamichno-led-osvetlenie-915g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.