Trending News
HomeХотелиAccor официално откри своя първи смарт хотел на Балканите – The Emporium Plovdiv – MGallery

Accor официално откри своя първи смарт хотел на Балканите – The Emporium Plovdiv – MGallery

Първият хотел на бранда в Пловдив ще изненада гостите си с изключителен интериорен дизайн

Accor, водещата световна група за хотелиерство, откри официално първия си смарт хотел на Балканите – The Emporium Plovdiv – MGallery. Първокласният бутиков хотел, разположен в сърцето на град Пловдив, предлага уникално 5-звездно изживяване, благодарение на изключителен дизайн, единствен по рода си шампанско & коктейл бар и „умни“ стаи с иновативни функции.

Accor официално откри своя първи смарт хотел на Балканите – The Emporium Plovdiv - MGallery

Стаите дават възможност на гостите да създадат индивидуални сценарии спрямо настроението си: в техни ръце е контролът над светлината, безконтактното управление на завесите, контролът над аудио-визуалните функции, както и на цялостната атмосфера.

На откриването на хотела присъстваха официални представители на Accor и местни и международни журналисти, които имаха шанса да станат свидетели на тази важна крачка напред, както за марката, така и за българската хотелиерска индустрия.

Присъстващите имаха възможността да направят обиколка на хотела и да се насладят на луксозната обстановка, включваща модерен интериор, първокласна кухня и обслужване и да вдигнат наздравица за успешното начало на едно още по-успешно начинание в единствения по рода си шампанско & коктейл бар на хотела.

„За нас е истинска радост да отбележим днес продължаващия ни растеж тук, в България. Развитието на нови проекти е от ключово значение за това Accor да бъде водеща световна група в хотелиерството и за нас е удоволствие да продължаваме успешно изпълнението на тази мисия с този прекрасен хотел“, каза Сабина Бартизел, старши вицепрезидент на операциите на Accor за Източна Европа

„Щастливи сме да наблюдаваме еспанзията на Accor в България с откриването на още един невероятен хотел – този път в град Пловдив! Централно разположен, вдъхновен от впечатляващата история на града, хотел The Emporium Plovdiv – MGallery е на път да се превърне в обаятелен оазис, обещаващ на посетителите си бохемски преживявания и незабравими спомени.

Със своята вдъхновяваща индивидуалност хотелът ще бъде забележително допълнение към отличителната колекция от бутикови концепции на MGallery, той обещава вълнуващи моменти на своите гости, пътуващи до Пловдив от цял свят“, каза Павел Панчак, генерален мениджър на хотел The Emporium Plovdiv – MGallery по време на официалното откриване.

За да представят идентичността на MGallery, на събитието присъстваха Сабина Бартизел, старши вицепрезидент на операциите за Accor за Източна Европа, и Франк Реул, ръководител на отдела за развитие на Accor за Източна Европа и Балканите, които лично разказаха интересна информация за великолепния проект.

На откриването присъстваха също Олга и Ирина Сундокови, основатели на Sundukovy Sisters S+S – дизайнерите, които стоят зад уникалната интериорна концепция на хотела.

Sundukovy Sisters S+S, едно от най-бързо развиващите се и креативни архитектурни студиа в хотелиерската индустрия и носител на титлата „Дизайнери на годината 2018“, присъдена от The Gold Key Awards в Ню Йорк, успяха да модернизират оригиналния характер на сградата и същевременно да отдаде почит на местното културно наследство.

Ключов детайл за отразяването на славната българска история в емблематичния дизайн на The Emporium Plovdiv – MGallery включва блестящи златни панели, налични навсякъде в хотелския интериор.

„Да видя как този грандиозен проект се превръща в реалност е истинско удоволствие за мен! Успяхме да съберем новаторство и история в едно, създавайки уникална концепция, зареждаща гостите с истински пловдивски дух. Да си партнирам с Accor в това начинание е чест и очаквам с нетърпение бъдещето, тъй като най-доброто тепърва предстои!“, сподели г-н Бойко Качулев, собственик на The Emporium Plovdiv – MGallery.

5-звездният хотел разполага с 61 индивидуално проектирани стаи, както и с 12 забележителни апартамента, предлагащи изключително разнообразие от удобства, за да получат гостите едно наистина луксозно изживяване.

Централно разположен, хотел Emporium Plovdiv – MGallery е на пешеходно разстояние от основните археологически съкровища на Пловдив: Римския форум, Римския стадион, както и обектите от списъка за световното наследство на ЮНЕСКО – Епископската базилика на Филипопол и Стария град.

Най-добрите възможности за пазаруване и развлечения в сърцето на Пловдив също са само на крачка разстояние.

Международните пътешественици и местните гости на хотела ще могат да се насладят и на уединени зони за релакс и фитнес, модерен ресторант и автентичен парфюмен аромат, създаден специално по поръчка на MGallery, вдъхновен от дестинацията и разработен от ексклузивната френска компания Shams Conseils Paris.

 

За бутиковата колекция хотели MGallery
Брандът хотели MGallery внимателно подбира и управлява уникални обекти по целия свят, които обединява в емблематична колекция от бутикови хотели с настроение и дух, където гостите изживяват и споделят завладяващи истории.

С повече от 100 хотела по света, всеки проект MGallery разказва уникална история, вдъхновена от собственото ѝ забележително минало или дестинацията, която нарича дом. От индивидуален дизайн и сензорна миксология до спа изживявания и грижа за себе си, хотелите MGallery са места, където гостите могат да се насладят на неповторим престой.

Гостите на MGallery  създават своята индивидуална история при своите посещения в тези стилни, дизайнерски и определено уникални хотели. Добре познатите локации в хотелската колекция MGallery включват хотел Molitor Paris, INK Hotel Amsterdam, хотел Santa Teresa в Рио де Жанейро, хотел Lindrum Melbourne в Австралия, Muse Bangkok Langsuan в Тайланд и Hotel des Arts Saigon във Виетнам.

Хотелската колекция MGallery е част от Accor, водещата световна хотелиерска група, наброяваща над 5300 обекта в повече от 110 страни и бранд, който е част от ALL – Accor Live Limitless – лоялна програма, която дава достъп до различни награди, услуги и преживявания.

mgallery.com all.accor.com group.accor.com

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment