HomeВсекидневнаMодулни системи за вашия хол

Mодулни системи за вашия хол

Модулни системи

Уморени ли сте от старата и традиционна визия на вашия хол? Искате ли да го декорирате по нов, актуален и модерен начин? Не знаете от къде да започнете? Е ако това е така, значи четете правилната статия и  ние ще ви насочим. Модулни системи – идеалния начин да добавите един съвременен, стилен и елегантен завършек на вашата всекидневна.

Хубавото при тях е, че те са лесни за сглобяване, а в повечето случаи могат да се трансформират и да изглеждат по няколко различни начина в зависимост от това как са подредени. Те се продават на отделни модули или разглобени, но лесни за монтаж (което улеснява преместването и модифицирането им). По-долу ще видите 22 разнообразни модела модулни с-ми. Харесайте си някой и си го представете как изглежда във вашата всекидневна.

Модулните системи могат да се намерят в по-големите мебелни магазини на цени от 1000 до 10000 лева ( разбира се има и по-евтини, и по-скъпи )

Mодулни системи за вашия хол

Mодулни системи за вашия хол

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.