Къщи velikolepna-ideq-za-malka-kashta-top

Публикувано на 09 май 2012 | От Владимир Димитров

0

Великолепна идея за малка къща


Сподели с приятели

Сидни е най – големият и бързо развиващ се град в Австралия. Въпреки, че не е столица на страната, там живеят много хора и градът нараства всяка година. Това обяснява факта, че всяко парче земя е ценно и търсено и хората там наблягат на вертикалното строителство. Пример за перфектно използване на малък парцел земя е къщата, която ще видите в тази статия.

Ако погледнете къщата отвън ще ви се стори много малка, сгушена между другата къща и каменната стена. Ако се вгледате по – обстойно в снимките, които показват интериора ще промените мнението си. Вътре изглежда просторно и подредено, всяка мебел е на точното място, а стените и тавана са в бяло, което много отваря мястото. Стълбите водещи към горния етаж са направени така, че да спестяват максимално място, а мястото под тях е използвано за разширяване на помещението.  В спалнята, която също е бяла са наредени черно-бели снимки, правейки я много интересна. Банята се пада над спалнята и е направена с обли форми, нещото, което ни впечатли най -много, а вас ?


За автора 

e основател и главен редактор на блог-списанието Модерен Дом. Автор е на повечето статии и се занимава с администрацията на страницата. Ако имате въпроси към него, кликнете на името му за повече информация.
Етикети: , ,


Коментари


Comments are closed.

Върни се горе ↑