Детска стая detska-staq-v-qrki-tsvetove-i-teksturi-top

Публикувано на 16 ноември 2012 | От Владимир Димитров

0

Детска стая в ярки цветове и текстури


Сподели с приятели

Днес, докато разглеждах любимия си сайт за интериорен дизайн – Freshome, попаднах на тази невероятна детска стая, изпратена им от техен читател. Стаята се отличава с интересни и закачливи цветове и текстури, както и невероятни декоративни форми.  Проектът е дело на дизайнерите от  Neopolis и е предназначен за младо семейство с малка дъщеричка (на три години). В случай, че в семейството се появи още едно дете и то момче, в стаята са използвани неутрални цветове като бяло, слонова кост, светла дървесина. Леглата са поставени в една линия, тип глава до глава, за да осигурят по-голямо пространство за детски игри. В стаята е поставен голям гардероб за дрехи, както и огромен, затворен шкаф за играчки, където детето ще може да побере всичките си любими играчки.

Голямо впечатление ми направиха многобройните етажерки и рафтове, които се оказа, че са с регулируема височина, за да могат да се ползват от детето във всеки моменти от неговото порастване.  Фокусната точка в стаята е голям, светещ декоративен елемент над леглата, който е във формата на дърво. Цялата стая показва свежи, ярки и закачливи цветове, които предразполагат безгрижни и вълнуващи детски дни и нощи.

Дали дизайна на тази стая успя да ви докосне по начина, по който докосна и мен ? Споделете, като използвате формата за коментари в края на статията.


За автора 

e основател и главен редактор на блог-списанието Модерен Дом. Автор е на повечето статии и се занимава с администрацията на страницата. Ако имате въпроси към него, кликнете на името му за повече информация.
Детска стая в ярки цветове и текстури Владимир Димитров
Интериор
Идеиност

Summary: Уникален интериор. Свежи цветове. Удобство за децата.

4.4


User Rating: 4.5 (7 votes)

Етикети: ,


Коментари


Върни се горе ↑