Tyxo.bg counter

Блог-списание за вашия модерен дом

Начало Детска стая Детска стая в ярки цветове и текстури

Детска стая в ярки цветове и текстури


Днес, докато разглеждах любимия си сайт за интериорен дизайн – Freshome, попаднах на тази невероятна детска стая, изпратена им от техен читател. Стаята се отличава с интересни и закачливи цветове и текстури, както и невероятни декоративни форми.  Проектът е дело на дизайнерите от  Neopolis и е предназначен за младо семейство с малка дъщеричка (на три години). В случай, че в семейството се появи още едно дете и то момче, в стаята са използвани неутрални цветове като бяло, слонова кост, светла дървесина. Леглата са поставени в една линия, тип глава до глава, за да осигурят по-голямо пространство за детски игри. В стаята е поставен голям гардероб за дрехи, както и огромен, затворен шкаф за играчки, където детето ще може да побере всичките си любими играчки.

Голямо впечатление ми направиха многобройните етажерки и рафтове, които се оказа, че са с регулируема височина, за да могат да се ползват от детето във всеки моменти от неговото порастване.  Фокусната точка в стаята е голям, светещ декоративен елемент над леглата, който е във формата на дърво. Цялата стая показва свежи, ярки и закачливи цветове, които предразполагат безгрижни и вълнуващи детски дни и нощи.

Дали дизайна на тази стая успя да ви докосне по начина, по който докосна и мен ? Споделете, като използвате формата за коментари в края на статията.

PASSWORD RESET

LOG IN