Спалня 23-idei-za-malka-spalnq-koito-trqbva-da-vidite-top

Публикувано на 27 ноември 2012 | От Владимир Димитров

0

23 идеи за малка спалня, които трябва да видите !


Сподели с приятели

Ако търсите идеи за това как да декорирате малката си спалня, се подгответе да бъдете обсипани с предостатъчно вдъхновяващи примери, от които няма как да не изберете поне един. Подбрали сме 23 идеи, които не само ще ви помогнат да направите спалнята с малки размери, красива и привлекателна, но и добре подредена,удобна и уютна. При наличието на толкова много идеи вие не просто може да изберете определен дизайн, но също така може да комбинирате различни части от харесаните от вас стаи. Така, че отделете достатъчно внимание на снимките по-долу и подберете нещата, които ви впечатляват. Имайте в предвид, че използването на светли цветове е за предпочитане пред тъмните нюанси в този случай.  Светлите тонове карат малките пространства да изглеждат по-големи и приветливи.

Малка спалня = малко легло?

Това не е задължително, но помислете – ако поставите по-малко легло, ще ви остане повече място за други нужни и ненужни мебели и аксесоари. Използването на огледала, също е добър трик за създаване на илюзия за по-голямо пространство, така че не ги подминавайте.

Ако и вие притежавате малка и спретната спалня – не се колебайте и ни я покажете, като използвате формата за коментари в края на статията.


За автора 

e основател и главен редактор на блог-списанието Модерен Дом. Автор е на повечето статии и се занимава с администрацията на страницата. Ако имате въпроси към него, кликнете на името му за повече информация.
Етикети: , ,


Коментари


Върни се горе ↑